Saturday, May 8, 2010

Kenapa nasib aku begini?

Pada 5/5/10 aku seperti biasa masuk syif petang.biasalah kene keje 12 jam.keje kilang lah katakan..Tapi pada arini ada sesuatu berlaku.bila aku datang jek keje pada pkul 6.55 ptg..Aku di pangil ke ofis.Mana tak peliknya,aku ni keje dalam line,jaga production..ini tetibe plak aku di panggil ke ofis..bila aku msuk dalam ofis aku ingatkan orang atasan aku nak tanye pasal smalam kenapa xdpat output.coz selama aku keje dlm 2 thn lbh kat kilang ni,xpnah aku downkan msin sebyak semalam..senbab aku keje malam..papeal ari keesokanya baru aku dapat tau bermcam-mcam hal...tapi rupanya sangkaan aku meleset..sebaliknya di org tanye aku,aku ada potong wayar msin ke semalam.ada 3 orang atas aku yang berdepan ngan aku ni..aku yang xtahu apa2,terus terpinga-pinga dah macam ayam katik..aku cakaplah 'saya xtahu apa2 bos,semalam sy down mesin sebab ada quality isu.bukanye sy downkan pasal wiring.'..........Rupa2nya aku di sabotaj oleh makhluk yang sngat2 bsuk ati dan limpa..semasa aku balik keje pada 4/5 rupanya ads orang yang potong wayar msin aku..kalu sikit xpe..tapi byak siot.apa kejadahnya sume ini..aku telah di sabotaj oleh orang yang aku sendiri xtahu sape.. cite ni belum habis setakat ini,aku akan ceritakan di lain hari..
video